Translatioo – Københavns Universitet

Søndre Campus > KU PLUS > Start-ups+ > Translatioo

Translatioo

http://translatioo.com

Translatioo er udbyder af sproglig humaniora siden 2017. Vi forbinder sprogeksperter og oversættere med kunder som har behov for deres service.

Kvalificeret oversættelse

Hos Translatioo kræver vi et højt kvalitetsniveau. Derfor har vores oversættere høje standarder for generelle sprogkundskaber - grammatik, tegnsætning, stavning og ordforråd. Desuden er de bekendt med oversættelsesstrategier, teknikker og computerassisterede oversættelsesprogrammer (CAT). I samarbejde med højt kvalificerede uddannelses- og forskningspersonale ved Københavns Universitet har vi lavet en håndbog og en omfattende eksamen, som alle oversættere skal bestå inden de er kvalificeret til at arbejde for os. Testspørgsmålene omfatter alle aspekter og emner, der er nødvendige for at foretage en grundig vurdering af ansøgeren og dens færdigheder, som er nødvendige for at arbejde som oversætter. Desuden er vores oversættere indfødte, kandidater i sprog og erfarne oversættere, som alle giver dem store fordele.

 

Study

Freelancere

Vores tjenester leveres af oversættere fra hele verden, fra alle lande og alle tidszoner. Det betyder, at vi ikke har nogen "kontor tid" (undtagen vores kundeserviceafdeling). Vores oversættere er altid klar til at oversætte og modtage notifikationer hver gang et nyt job indberettes. En anden fordel ved at have freelancere er, at vi kan tilbyde indfødte talere fra en lang række lande, hvilket giver vores kunder et bredere udvalg af tilgængelige målsprog. Fordelene med freelancing er mange: Du kan arbejde fra ethvert sted, du kan arbejde på et hvert tidspunkt, og du kan arbejde så meget du vil.