Fresh.Land – Københavns Universitet

Søndre Campus > KU PLUS > Start-ups+ > Fresh.Land

Fresh.Land

http://www.fresh.land/

Fresh.Land er en digital markedsplads for landmænd og forhandlere. Vi mener, at forbrugerne skal have adgang til friske og naturlige produkter. Vores mål er at få produkterne direkte fra gården - fra træerne og markerne - til hylderne på 4 dage (i stedet for måneder), og uden behov for overfladekemikalier.

FreshLand1

For at opnå vores mål har vi forkortet og digitaliseret fødevareforsyningskæden. Uden mellemmænd i processen stiller vi den digitale infrastruktur til rådighed, som landbrugerne har brug for som en samlet integreret løsningsmodel (e-handel, logistik og finansiering).

Vi mener også, at landmændene skal belønnes retfærdigt. I dag smuldrer deres fortjeneste væk, til fordel for magtfulde mellemmænd som også skal have en del af fortjenesten. Vi tilbyder en gennemsigtig salgskanal, hvor landmændene får den retsindige fortjeneste for deres indsats. Vores platform bringer landmændene til fremtiden.

FreshLand2

Fresh.Land har vundet adskillige priser: "WWF Climate Solver Award 2016", ”European Youth Award 2016 (Østrig)”, ”Portugal Digital Awards 2016”, ”Green Tech Challenge Denmark 2015” og vundet guld til EcoSummit Berlin i 2017 i start-up kategorien.