Astrid Storm – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Søndre Campus > KU PLUS > Projekter > Astrid Storm

Astrid Storm

Astrid Storm er en konsulentvirksomhed som tilbyder sparring til virksomheder om nye, interessante artister, musikstrømninger og markedstendenser i en digital virkelighed og musikøkonomi. Desuden hjælper jeg med at udvikle artisten visuelt, kunstnerisk og ift. markedsføring.

Gennem research og en forståelse for musikmarkedet i en internet/streaming-baseret økonomi tilfører jeg et perspektiv i øjenhøjde med deres ønskede unge målgruppe som i sidste ende kan give kunstnerisk og økonomisk vinding hos kunden.

Jeg har allerede min første kunde – Universal Music Denmark, hvor jeg er blevet tilknyttet som deltidskonsulent indenfor A&R (artist & repetoire). Her sidder jeg med ansvar for at scoute artister til streamingplatforme samt udvikle deres kommercielle potentiale gennem arbejde med deres lyd, visuelt materiale og plads på markedet. Virksomhedens styrke ligger min forståelse for hvor jeg finder talentmassen på internettet og min positionering som scout på diverse sociale medier - find mig gerne @astridstorm på Instagram.

Fremadrettet ønsker jeg at udvikle mine tanker om koblingen mellem internetfænomener og markedsføringsstrategier i arbejdet med mine universitetsopgaver - da jeg studerer film- og medievidenskab med tilvalgsfag i digital mediestrategi og business strategy på CBS. Jeg har tanker om at dykke ned i kommunikationsstrategier indenfor musikbranchen – og tendensen til at benytte memes til at skabe organisk reach for en artist.

Virksomheden er i sin spæde start-fase men jeg glæder mig til at koble min faglighed med min interesse for musik - således at jeg kan få udviklet en innovativ og systematisk metode til A&R-arbejdet i en digital tidsalder.